Privacy Statement

Factor Groei B.V. hecht veel waarde aan jouw privacy.

Factor Groei B.V. levert training en coaching voor bedrijven en particulieren. Voor bedrijven leveren wij eveneens maatwerk trajecten. Wij leggen hiervoor zowel gegevens van medewerkers als van particulieren vast.

Factor Groei B.v. neemt je privacy serieus. In deze verklaring lees je welke gegevens wij van jou vastleggen en hoe wij met jouw gegevens omgaan. Tevens staat aangegeven hoe lang we je gegevens bewaren, hoe je inzage kunt verkrijgen of je gegevens kunt laten verwijderen. Je leest eveneens hoe wij de verkregen persoonsgegevens beveiligen.

Vastlegging persoonsgegevens

Inschrijvingen voor een open (online) training

Zodra jij je inschrijft voor een training, leggen wij, indien door ons opgevraagd, de volgende persoonsgegevens van je vast:

je persoonsgegevens, zoals je voornaam, voorletters, tussenvoegsel(s), achternaam, geslacht en indien van toepassing je geboortedatum

  • je e-mailadres (zakelijk en/of privé)
  • je telefoonnummer (zakelijk en/of privé)
  • je adresgegevens (straatnaam, huisnummer, postcode, plaats)
  • zakelijke gegevens (bedrijfsgegevens)
  • dieetwensen

Inschrijvingen voor de inspiratiemail

Zodra jij je inschrijft voor een inspiratiemail leggen wij de volgende persoonsgegevens van je vast:

  • je persoonsgegevens, zoals je voornaam, voorletters, tussenvoegsel(s), achternaam
  • je e-mailadres (zakelijk en/of privé)

De opgegeven gegevens worden bewaard zolang als wij een actieve klantrelatie hebben. Dit geldt ook voor individuele deelnemers van zakelijke klanten. Wil je geen informatie meer van ons ontvangen? Zie onder de kop inzien, wijzigen of verwijderen hoe je jouw gegevens kunt laten verwijderen.

Vastlegging bijzondere en/of gevoelige gegevens

Foto en video

Tijdens onze trainingen kunnen foto’s en video’s worden gemaakt. Zonder bericht vooraf stem je er automatisch mee in dat wij foto- en videomateriaal, waarop je herkenbaar in beeld bent, mogen plaatsen op onze website, in ons drukwerk of onze social media accounts. Het materiaal wordt bewaard is ons archief en kan ter promotie gebruikt worden door Factor Groei B.V. Wij leveren geen foto- en videomateriaal aan derden zonder dat we vooraf toestemming aan je vragen.

Gebruik persoonsgegevens

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • voor het verzenden van inspiratiemails en nieuwsbrieven
  • het uitvoeren van onze diensten, zoals bevestiging en evaluatie
  • je te kunnen bellen en/of mailen om onze dienstverlening goed uit te kunnen voeren
  • het afhandelen van betalingen

Beveiliging

Zoals we al aangegeven hebben, is de bescherming van jouw gegevens belangrijk voor ons. Jouw gegevens zijn alleen toegankelijk voor medewerkers van Factor Groei B.V.  Wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je aanwijzingen voor misbruik of het idee dat je gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan direct contact met ons op.

Inzien, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens

Zodra we een klantrelatie hebben of jij je hebt aangemeld voor de inspiratiemail houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen. Wil je deze inspiratiemails niet meer ontvangen? Stuur ons dan een mail op contact@factorgroei.nl. Wij zullen de verzending dan stopzetten.

Als je je gegevens wilt inzien, wilt wijzigen of wilt laten verwijderen uit onze database, stuur ons dan een email op contact@factorgroei.nl. Je krijgt een bevestiging van de wijziging of de verwijdering van je gegevens.

Heb je een klacht? Meld het ons. Wij wijzen je tevens op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Samenwerking met derden

Voor trainingen werken wij samen met professionele partijen die jou de beste training kunnen geven. Indien dit noodzakelijk is, zullen wij je gegevens en indien van toepassing de naam van het bedrijf doorgeven aan deze derde, omwille van uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Wij verkopen geen persoonsgegevens aan derden.

Indien de training meerdere dagen met overnachting betreft,geven wij jouw gegevens door aan de accommodatie waardoor reservering mogelijk wordt.

Verder werken wij samen met partijen voor technische ondersteuning en hosting van onze websites. Deze bedrijven hebben daarmee soms toegang tot jouw gegevens.

Factor Groei B.V.

Postadres:
Koepelweg 14
5263 AS Vught

Kvk nummer:
75279355

www.factorgroei.nl
contact@factorgroei.nl

Tel: 06-23226410