Adviesaanbod Factor Groei

Als ondernemer, manager of leidinggevende ben je elke dag druk bezig met het zo goed mogelijk runnen van je onderneming of afdeling. Je hebt echter het gevoel dat je er meer uit kunt halen, je wilt graag sparren en er een blik van buiten het bedrijf op laten werpen. Ons organisatieadvies is gericht op het maximale uit je onderneming of afdeling halen. Het gaat niet alleen om het advies, maar vooral om de werkbaarheid van het advies voor jouw bedrijf. We focussen ons op het achterhalen van de pijnpunten die je tegenhouden in de groei. Daarbij zijn wij praktisch ingesteld, we gaan vooral uit van de toepasbaarheid binnen jouw bedrijf.

De onderwerpen waar wij het beste tot ons recht komen:

  • Duurzame houding- en gedragsveranderingen tijdens en na LEAN / Scrum en verandertrajecten
  • Betere samenwerking tussen teams en in de keten
  • Tevreden en gemotiveerde medewerkers
  • Daling verzuimpercentage
  • Verhoging productiviteit
  • Talentontwikkeling

Factor Groei voegt een nieuwe dimensie toe aan de groei van mensen, teams en organisaties.

Voor het advies zetten we onze jarenlange ervaring in leidinggevende, commerciƫle en verandermanagementfuncties binnen het bedrijfsleven in. We spreken dezelfde taal en kunnen ons gemakkelijk verplaatsen in de problemen die jij als leider ervaart. We kijken niet alleen naar de voor de hand liggende zaken, maar vooral ook naar wat er op de achtergrond speelt. Middels systemisch werk en het toepassing van organisatie opstellingen, halen we informatie naar boven die op de reguliere werkwijze verborgen blijft. Echt maatwerk advies dus.

Wij gaan met je in gesprek om de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat door onze manier van training, coaching en advies een duurzame groei en verandering tot stand komt.

Naast een eenmalig advies, bieden we je de mogelijkheid om een abonnementsvorm met ons aan te gaan. Bijvoorbeeld omdat je per maand of per kwartaal wilt sparren. Ook is het mogelijk dat 1 van onze adviseurs 1 dag per periode met je meekijkt in jouw ondernemer of afdeling. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.