Coachingsaanbod Factor Groei

Je hebt een ontwikkelingsvraag of je hebt een training gevolgd bij Factor Groei en je wilt je individueel gericht verder ontwikkelen met één van onze experts. Dan kun je aan de slag met coaching.

Met het coachgesprek of -traject  gaan we verder met jouw opgedane inzichten in jouw patronen. Heb je geen training bij ons gevolgd, dan gaan we eerst samen op zoek naar de patronen in jouw werk- en privéleven.

Persoonlijk gesprek

We starten de coaching met een persoonlijk gesprek waarin we jouw dagelijkse leven onder de loep nemen. We zoomen in op je huidige gedrag, de ontstaansgeschiedenis en hoe dit jouw huidige leven beïnvloedt, zowel in werk als privé.

Vervolgens begeleiden onze experts je door middel van gesprekken en oefeningen. Jij maakt zelf de stappen die nodig zijn voor de door jou gewenste ontwikkeling. Je ontdekt welke verandering er nodig is, welke tools voor jou werken en hoe je deze op een duurzame manier in kan zetten. Terwijl je dicht bij jezelf blijft. Je leert blokkades uit de weg te werken om zo uiteindelijk je kwaliteiten beter te benutten.

We werken we toe naar jouw kern, van waaruit je in vrijheid keuzes kan maken naar hetgeen jou gelukkig maakt. Gedurende het traject is er altijd gelegenheid tot tussentijds contact voor vragen of reflectie.

Vaak kunnen coachingstrajecten bekostigd worden vanuit een duurzaam inzetbaarheids- of vitaliteitsbudget. Wil je weten of dit in jouw situatie ook het geval is, ga dan in gesprek met je werkgever of HR afdeling en laat het ons weten in je aanmelding. Mocht je er niet uitkomen, wij helpen je graag.

Ben je al bekend met de werkwijze van Factor Groei en wil je direct starten? Bestel dan hieronder het Coachgesprek of -traject wat bij jouw ontwikkelingsvraag past!

Liever eerst even persoonlijk contact? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen, in dat geval nemen wij contact met jou op.