Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, breiden wij het team van Factor Groei uit met mensen waar wij zelf bewondering voor hebben. Mensen die expert zijn in hun vakgebied en die echt iets toevoegen aan ons reeds bestaande aanbod. Vandaag stellen wij met trots aan jullie voor: 

Juul Godschalk, Expert (zelf)compassie, mindfulness & meditatie 

Juul zal voor Factor Groei de training Mindfulness@TheWorkplace verzorgen. Dit evidence based programma, dat ontwikkeld is door het Mindfulness Centre van Oxford University, helpt werknemers om mindfulness vaardigheden te ontwikkelen. Het programma omvat 6 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur. 

Ook zal Juul haar kennis toevoegen en bijdragen aan het meerdaagse Persoonlijk Leiderschapsprogramma dat we in 2020  lanceren. 

We stelden Juul een aantal vragen om jullie de kans te geven haar beter te leren kennen.

Wie ben je?

Ik ben dol op mensen, chocolade en onderzoeken hoe ik als mens in elkaar zit. Het mens-zijn fascineert me en ik ben gek op mensen die lekker op authentieke en eigenwijze manier vorm geven aan dat mens zijn. Ik houd van wandelen in de natuur, alles wat met eten te maken heeft, avonturen maken en tijd met vrienden en familie. Het is mijn wens dat mensen naast het hoofd ook meer vanuit hun hart gaan leven en we vaker kiezen voor liefde en vertrouwen boven angst. Ik denk dat we de wereld zo samen een stukje mooier maken!

Waar ligt jouw kracht?

Ik kan een sfeer creëren waarin mensen kunnen ontspannen en zichzelf mogen zijn. Mijn boodschap is You’re perfectly imperfect en je bent mooi zoals je bent. Bij mij mogen mensen hun hele verhaal zijn, met alles wat daarbij hoort.  

Welke groei heb jij doorgemaakt op persoonlijk en professioneel vlak?

Na als HR-Consultant werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven werk ik nu zes jaar als ondernemer. Het ondernemerschap heeft mij enorm uitgenodigd om nog meer mijn eigen keuzes te maken, te doen waar ik blij van word, mijn leven op mijn manier in te richten en nog meer mezelf te worden. Het was een ultieme oefening om goed te voelen en van daaruit te gaan handelen en het leven op mijn manier te leven.  

Wat maakt jou echt gelukkig?

Vrijheid om mijn eigen leven vorm te geven. En een goede balans in mijn leven. Wanneer ik aan de ene kant de outgoing enthousiaste doener kan zijn die bergen werk verzet en allerlei lijntjes met mensen heeft, en dat er daarnaast ook ruimte is waarin ik in stilte tijd met mezelf doorbreng en er ruimte is om weer te voelen, te contempleren, verwerken en thuis te komen in mezelf.  Voor mij is het die balans tussen connected zijn met anderen en de wereld om me heen & met mezelf die me die sprankeling van het leven en innerlijke vrede laat voelen.

Meer weten?

Wil jij ontdekken hoe Compassie, Mindfulness & Meditatie kunnen bijdragen aan meer vitaliteit en een verbeterde duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek. Hierin onderzoeken we samen wat de actuele vraagstukken en uitdagingen binnen jouw team(s) zijn en leggen we uit wat de positieve uitwerking van deze aanpak is. 

Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kun je ook het contactformulierop de website invullen, in dat geval nemen wij contact met jou op.