Over ons

Met de training, coaching en maatwerk van Factor Groei raak jij je bewust van de patronen die je in het dagelijks leven helpen, maar ook dwars zitten. Die je belemmeren in je ontwikkeling. In de tevredenheid over je werk, je geluk thuis, je wens om iets te veranderen of ervoor te kiezen iets te doen waar je écht gelukkig van wordt.

Factor Groei biedt training, coaching en advies voor particulieren en bedrijven vanuit een ervaringsgerichte benadering. Het trainingsbureau in Brabant is opgericht door Heleen Reedijk en Lieke van Klaveren.

Wij zijn ervan overtuigd dat bewustwording, ontwikkeling en verdieping zorgt voor meer impact en geluk. Door zelf te ervaren, ontstaan antwoorden die anders verborgen blijven. Met die antwoorden vind je een nieuwe balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Wij geloven in kracht, groei en geluk voor iedereen die bereid is daarin te investeren. Wij trainen, coachen en adviseren slechts. Het echte werk, dat doe jij zelf.

Met elke stap die je zet in de trainings- en coachingsprogramma's van Factor Groei, ervaar je dat je steeds krachtiger wordt om de keuzes te durven en kunnen maken die voor jou belangrijk zijn.

Met de trajecten die wij aanbieden, werk jij aan duurzame groei zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het is geen eenmalig trucje, maar je leert praktische tools en integreert deze in je dagelijks leven, om je leven blijvend te veranderen.

Samen ontdekken we wat jou écht gelukkig maakt. Deze ervaringen en inzichten helpen je om vrij van blokkades je leven anders in te richten.

Ontwikkelen

Wij verdiepen ons continu in ontwikkelingen op het gebied van menselijk gedrag en handelen door het volgen van trainingen en het onderzoeken van nieuwe methodes. Daardoor blijven we aansluiten bij de actuele ontwikkelingen in ons werkveld.

In onze trainings- en coachingsprogramma's betrekken wij, waar nodig, experts uit verschillende disciplines, zoals psychologie, organisatiekunde, fysiologie en zelfs een beetje spiritualiteit.