Breda – Voormalig verandermanager Heleen Reedijk en commerciële duizendpoot Lieke van Klaveren starten per 2 september het lijfgericht trainingsbureau Factor Groei. Het bedrijf is gevestigd in Brabant, maar richt zich op heel Nederland omdat zij geloven in kracht, groei en geluk voor iedereen die bereid is daarin te investeren.

Na gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven besloten beide dames het roer volledig om te gooien. Verschillende studies en opleidingen volgden. Er werd naar binnen gekeerd en opnieuw gecreëerd. Al deze verkregen kennis, gecombineerd met een fikse dosis levenservaring, geeft hen een frisse blik op wat nodig is om op een ontspannen manier het volledig menselijk potentieel te bereiken. Als gecertificeerd trainer en coach, maar ook yogadocent, weten zij exact wat hiervoor nodig.

De visie achter het bedrijf is dat bewustwording, ontwikkeling en verdieping vanuit een lijfgerichte benadering zorgt voor meer impact en geluk. Doordat de deelnemers zelf ervaren, ontstaan antwoorden die anders verborgen blijven. Met die antwoorden wordt een nieuwe balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid gevonden.

Met de hulp van Factor groei raakt men bewust van de patronen die in het dagelijks leven helpen, maar ook dwars zitten. Die belemmeren in de ontwikkeling. In de tevredenheid over werk, geluk thuis, de wens om iets te veranderen of ervoor te kiezen iets te doen waar hij of zij écht gelukkig van wordt.

Factor Groei focust zich voornamelijk op het bedrijfsleven met op maat gemaakte workshops, trainingen en coachtrajecten. Maar ook organiseren wij retreats & masterclasses op centraal gelegen locaties die via open inschrijving voor iedereen toegankelijk zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen, in dat geval nemen wij graag contact met jou op.