Trainingsaanbod Factor Groei

Wellicht heb je al eerder training of persoonlijke coaching gevolgd of misschien is het helemaal nieuw voor je. Je zoekt naar antwoorden op vragen als "Wat ga ik de komende jaren doen?", "Hoe ga ik het verschil maken?", "Wat wil ik met mijn leven?"

Blokkades

In onze trainingen ontdek je de blokkades die jouw ontwikkeling in de weg zitten. En leer jij wie je in de kern bent. Wat drijft je? Waar krijg je energie van? Wat wil jij nog bereiken in je leven? Met de antwoorden op deze vragen krijgt je leven meer betekenis. En kun je werken aan duurzame groei op persoonlijk én professioneel vlak. Bijvoorbeeld:

  • Leiderschap, je neemt regie over je eigen leven
  • Stressmanagement, je wordt veerkrachtiger
  • Interactie, je maakt écht contact met jezelf en je omgeving
  • Passie, je ontdekt wat jou gelukkig maakt
  • Talentontwikkeling, je leert jouw kwaliteiten optimaal te benutten

Staat er net niet tussen waar jij op dit moment echt behoefte aan hebt? Aarzel niet om contact op te nemen voor een individueel traject.

Vaak kunnen trainingen bekostigd worden vanuit een duurzaam inzetbaarheids-, opleidings- of vitaliteitsbudget. Wil je weten of dit in jouw situatie ook het geval is, ga dan in gesprek met je werkgever of HR afdeling en laat het ons weten in je aanmelding! Mocht je er niet uitkomen, wij helpen je graag.